Buitenschoolse opvang
De voor- en naschoolse opvang voor de school wordt verzorgd door twee kinderopvangorganisaties SDK en gro-up (voorheen COKD). Zij werken vanuit drie locaties : Berenburg (SDK), Wieldrecht (SDK) en de Boomhut (gro-up).
De kinderen kunnen ook tijdens vakanties, studiedagen van school en woensdagmiddag opgevangen worden.
Het Avontuur en de kinderopvangorganisaties werken nauw samen in goed overleg.

SDK Wieldrecht (bij VV Wieldrecht)
Sportieve buitenschoolse opvang locatie Wieldrecht is gevestigd in Dordrecht in de wijk Sterrenburg en biedt BSO voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Deze BSO biedt veel sport en spelactiviteiten aan.

SDK Berenburg (naast de school)
Buitenschoolse opvang locatie Berenburg is een kleinschalige en gezellige opvanglocatie, gevestigd in Dordrecht, in de wijk Sterrenburg.
In de gymzaal van het Avontuur, grenzend aan de Berenburg, organiseren zij wekelijks activiteiten waar de kinderen zich kunnen uitleven. Bijvoorbeeld; theater, yoga en dans, maar ook sport en creatieve activiteiten zijn populair!

Buitenschoolse opvang (BSO) De Boomhut (vlakbij de school)
Tussen thuis en school is er bij ons van alles te doen en te beleven.
Kom spelen, ontdekken en groeien in onze vrolijke, vertrouwde BSO. Gro-up is je veilige vangnet en stoere trampoline tegelijk. We laten kinderen opveren, verder kijken en verder komen. Wat zie je, wat kun je, waar heb je zin in, wat zijn je talenten? Hier kun je spelen, beleven en ontdekken. Hier haal je het mooiste uit jezelf.
Gro-up - groei je mee?
Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Klantcontact & Advies, 078-6163422. Of neem een kijkje op onze website.

Een rondleiding of een vraag?
Neem contact op